Best verkochte producten

Domeinen

Overzicht van de wijnen van dit domein Domaine Duseigneur

Domaine Duseigneurappellatie Rhône et Châteauneuf-du-Pape 

Wijnboer: Bernard Duseigneur

biodynamie  biologische wijn  

Bernard Duseigneur
"Door middel van wijn biedt de natuur ons een sublieme en unieke gelegenheid om emoties te creëren en te delen, om een duizend jaar oude en kostbare knowhow te ontvangen en door te geven, soms met toevoeging van onze eigen kleine steen."Het hebben van een geweldig terroir is een kans, maar het is niet genoeg om geweldige wijnen te maken. Wijnbouwer zijn is ook deel uitmaken van een duizend jaar oude traditie; het is een know-how en een geweten ontvangen en cultiveren; het is de bewaarder zijn van een cultureel erfgoed en er verantwoordelijk voor zijn tegenover de toekomstige generaties aan wie alles moet worden doorgegeven.


Bovenal wordt in de wijngaard gewerkt aan de kwaliteit van de wijn. Onze keuzes worden gedicteerd door de plant tijdens haar ontwikkeling en rijping.


Elk jaar veranderen de omstandigheden, maar onze missie blijft: de ondergrondse krachten laten veranderen in energie.


Daartoe streven wij naar de vitaliteit van de bodem door het stimuleren van een flora en fauna die de oligo-elementen mobiliseren en de symbiose van plant en bodem mogelijk maken.


Dit werk, dat inhoudt dat het natuurlijke element wordt gerespecteerd, heeft tot doel de organische integriteit van het terroir te bewaren en het potentieel ervan in elk wijnjaar tot uitdrukking te brengen.


Waarom de Astrolabium?De astrolabium is een oud instrument waarmee navigators hun weg konden vinden door de sterren te volgen.


Deze symbool - aanwezig op onze etiketten - symboliseert de invloed van de sterren op de biodynamische handelingen van onze teeltpraktijken, die onder meer worden gekenmerkt door de siderische ritmes.


Meer
Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items