Réserve des Célestins 2010, Henri Bonneau, Châteauneuf du Pape

    Réserve des Célestins 2010, Henri Bonneau, Châteauneuf du Pape

    617,55€
    Incl. btw

    Oogstjaar: 2010
    Domein: Henri Bonneau
    Land: Frankrijk
    Streek: Rhône
    Appellatie: Châteauneuf du Pape
    Druif: Rhône druiven
    Type: rood
    Landbouw: biodynamie



    UITSLUITEND OP ALLOCATIE


    Laatste flessen !

     

    GELEVERD IN BREUKVASTE DOOS

     

    VEILIG BETALEN MET CREDITCARD

     

    WIJNEN VOORRADIG


    Deze cuvée van 100% grenache is voornamelijk afkomstig van het unieke terroir van "La Crau", heuvels van rode klei met daarop gerolde kiezels die duizenden jaren geleden door de Rhône zijn afgezet. De jaargang 2011 rijpt 5 jaar in oude eiken vaten, een jaargang van zo'n kwaliteit dat voor het eerst alle 3 de cuvées tegelijkertijd op de markt worden gebracht.

    Henri Bonneau is een ware legende in Châteauneuf, bewonderd door veel jonge wijnmakers en een rolmodel voor velen van hen. Hij is geboren in 1938 en vertegenwoordigt de elfde generatie van deze lokale wijnmakersfamilie. Het bottelen op het domein gaat terug tot 1927. Henri Bonneau bezit 6,5 hectare rode wijnstokken, verdeeld over 13 percelen; sinds meer dan tien jaar wordt hij bijgestaan door zijn zoon Marcel.

    Ontdek en bestel exclusieve wijnen van Domaine Henri Bonneau bij Divine Wines

    Bestel de fantastische wijnen van Domaine Henri Bonneau moeiteloos online bij Divine Wines. Ontdek onze gevarieerde wijncollectie met zowel exceptionele als budgetvriendelijke opties. Divine Wines, dé toonaangevende wijnhandel in België, biedt gegarandeerde kwaliteitswijnen, snelle levering en betrouwbare service. Koop de beste wijnen eenvoudig op Divinewines.be.

    Bij Divinewines.be geloven we dat elke fles een uniek verhaal heeft. Bestel nu en laat ons je begeleiden naar memorabele smaakontdekkingen. Want het kiezen van een wijn zou net zo plezierig moeten zijn als het genieten ervan. Proost op nieuwe wijnavonturen!

     
    RHRD-BONN03-75-2010

    Datasheet

    Oogstjaar
    2010
    Streek
    Rhône
    Appellatie
    Châteauneuf du Pape
    Stijl
    rood
    Druif
    Cépages du Rhône
    Landbouw
    biodynamisch
    Land
    Frankrijk
    Formaat fles
    fles: 75cl
    Alcohol
    13
    Volume
    750