• Aanbieding!
  • Nieuw
Coravin wijnbewaarsysteem model 11 Wine Collectors Pack
Coravin Wijnsysteem Model One - Zwart
Coravin wijnbewaarsysteem model 11 Wine Collectors Pack
Coravin Wijnsysteem Model One - Zwart

Coravin wijnbewaarsysteem model 11 Wine Collectors Pack

550,00€

Timeless Eleven is 's werelds eerste automatische, verbonden wijnopslagsysteem. Maak verbinding met de Coravin Moments-app voor extra bediening, waaronder aangepaste schenksnelheden, controles van de systeemstatus en herinneringen voor het vervangen van capsules. Timeless Eleven is de ultieme vooruitgang in wijntechnologie. Dit pakket bevat belangrijke accessoires die perfect zijn voor wijnverzamelaars, kenners en technofielen.

Laatste wijnen beschikbaar

Het Model Eleven Wine Collectors Pack van het toonaangevende merk Coravin is een wijnsysteem met professionele functies en is het eerste aangesloten en automatische wijnsysteem. U kunt namelijk inloggen via de Coravin Moments-app voor extra bedieningselementen zoals de systeemstatus of aangepaste schenksnelheden. Het wijnsysteem beschermt uw wijn tegen oxidatie en stelt u in staat uw wijn weken, maanden of zelfs jaren te bewaren. Het wijnsysteem maakt gebruik van Coravin Pure ™ capsules. Deze capsules zijn gemaakt van 99,99% ultrazuiver argon en voorzien het systeem van energie en bewaren uw wijn. Het wijnsysteem is ook zeer gemakkelijk te gebruiken en aan te brengen dankzij de SmartClamps™. Deze is eenvoudig in te brengen en met stevige druk te bevestigen, waarna het wijnsysteem klaar is voor gebruik. U kunt het wijnsysteem nu met de tuit boven het wijnglas kantelen en het wijnsysteem schenkt automatisch uw wijn in. Daarnaast heeft het wijnsysteem een kleuren-LED-display met intuïtieve pictogrammen die je laten weten wanneer je verbonden bent met de Coravin Moments-app. Eén capsule is ongeveer 15 glazen wijn (150 ml) houdbaar. Het wijnsysteem bestaat uit: 1 x Model Eleven wijnbewaarsysteem, 4 x Coravin Pure ™ capsules, 2 x schroefdop, 1 x beluchter, 1 x Model Eleven naaldreiniger en 1 x draagtas.

Coravin levert het ultieme in wijnbewaring.

In tegenstelling tot andere wijnbewaarders, die alleen de oxidatie van uw wijn vertragen, is het Coravin Wijnbewaarsysteem ontworpen om wijn te schenken zonder de kurk te verwijderen, zodat wijn altijd smaakt alsof hij net is geopend, zelfs jaren later.

De naald is het toppunt van Coravin-technologie.

De Coravin-naald, die geen poriën maakt, gaat voorzichtig door kurken heen zonder het kurkmateriaal te verplaatsen. Zodra de naald wordt verwijderd, zet de kurk gewoon weer uit in zijn normale vorm. Terwijl de wijn door de naald wordt geperst, wordt deze vervangen door zuiver Argon-gas, zodat zuurstof nooit in contact komt met de resterende wijn en deze zo vers blijft als op de dag dat hij werd gebotteld.

5734
2 Wijnen