Le Madec en Vin'Arte bundelen hun krachten en lanceren Divine Wines

De naam verandert, maar de filosofie blijft ongewijzigd...

Belangrijkste punten van onze aanpak :

-Passie en authenticiteit:
Promoot de passie en authenticiteit van wijn door middel van unieke producten, met liefde gemaakt door de wijnmakers. Elke fles vertelt een verhaal en weerspiegelt de persoonlijkheid van de wijnmaker.

-Persoonlijke service:
Een ervaring op maat leveren door goed naar klanten te luisteren en hen te begeleiden naar de wijnen die bij hen passen. Onze attente aanpak creëert een sterke band met deze klanten en versterkt hun vertrouwen in ons merk.

-Toegankelijkheid van de wereld van wijn:
Wijn toegankelijk maken voor iedereen door een vriendelijke, niet-intimiderende benadering te bieden. We demystificeren wijn en bieden oenologiecursussen aan zodat beginners meer kunnen leren en kenners nieuwe ervaringen kunnen opdoen.

- Een betrokken gemeenschap:
Een betrokken gemeenschap creëren rond de passie voor wijn door gezellige evenementen te organiseren en kennis te delen. Onze winkel wordt een ontmoetingsplaats voor wijnliefhebbers die hun gemeenschappelijke interesse willen delen.

- Vertrouwde expertise:
Het verrijken van onze diepgaande expertise in de wereld van wijn, verkregen door het bundelen van onze respectieve ervaringen. Deze expertise versterkt de geloofwaardigheid van ons merk en verzekert klanten van een selectie kwaliteitswijnen die de finesse, smaak en authenticiteit van de terroirs weerspiegelen.

Ons team

Laurent, Pierre en Florent staan garant voor de kwaliteit van dit avontuur.