• Nieuw
LOCKDOWN-COLLECTOR, 6 FLESSEN
LOCKDOWN-COLLECTOR, 6 FLESSEN

SCHENK DE WIJNBOX "DORST…", 6 FLESSEN

59,90€

INFORMATIE OVER HET ABONNEMENT :

  -  de maandelijkse prijs is : 59,90€
  -  u betaalt de maanden die u wilt schenken
  -  de prijs is EXCLUSIEF leveringskosten

Beschikbaar

DE BOX VAN DE MAAND

Ontdek onze originele en vriendelijke selectie wijnen tegen betaalbare prijzen. Uw doos bevat voor elke wijn een technische fiche met hun suggesties voor een wijn-spijscombinatie volgens het seizoen, met passie geselecteerd door onze wijnexpert Florent.

Want: elke maand heeft zijn eigen wijnen !!!!

Meer info :

Met de online bestelde wijnboxen kunt u een of meer flessen wijn ontvangen die zijn geselecteerd volgens de thema's van uw keuze, evenals een bepaalde hoeveelheid educatieve inhoud. Vanaf €15 per maand kunt u ervoor kiezen om drie of zes flessen te laten bezorgen en zo uw smaakpapillen te trainen in het proeven van wijn, een kelder op te bouwen, een cadeau te doen of gewoon nieuwe wijnen, wijngaarden en wijnmakers te ontdekken.

Wat is het nut van deze dienst? Met een abonnement op een wijnbox selecteert een sommelier voor u wijnen uit de hele wereld die u niet bij uw distributeur had kunnen kopen, schrijft voor u proefnotities en diverse adviezen, en levert alles bij u af waar u het wilt hebben

Schenk de Divine Wines Subscription Box aan en elke maand ontvangt de persoon van uw keuze 3 door ons geselecteerde flessen wijn. Een cadeau dat lang meegaat is altijd leuk... vooral als er wijn in zit!

5724
20 Wijnen

Specifieke referenties

upc
421